Uddannelse til grøn servicemedarbejder ligger det første år hos Markservice, der vedligeholder alle udearealer i Kastrup Lufthavn. Her undervises eleven af en fast faglærer, der indgår i dagligdagen hos Markeservice sammen med et hold elever.

Det andet år er der praktik på små hold eller individuelt hos andre virksomheder, der matcher elevens ønsker om en fremtidig arbejdsplads.

Uddannelsen indeholder følgende kompetenceområder:

Uddannelse til gastromedarbejder ligger det første år i Glad Mad køkkener - dvs. både kantiner og cafe´er. Her undervises eleven af en fast faglærer, der indgår i køkkenets dagligdag sammen med et hold elever.

Det andet år er der praktik på små hold eller individuelt i andre køkkener, der matcher elevens ønsker om en fremtidig arbejdsplads.

Uddannelsen indeholder følgende kompetenceområder:

Uddannelse til detailmedarbejder ligger det første år i Føtex i Husum. Her undervises eleven af en fast faglærer, der indgår i butikkens dagligdag sammen med et hold elever.

Det andet år er der praktik på små hold eller individuelt i en anden butik, der matcher elevens ønsker om en fremtidig arbejdsplads.

Uddannelsen indeholder følgende kompetenceområder: